2013 Etkinlik Takvimi

Bu yılki etkinliklerime Şubat Ayı itibariyle Kıbrıs Bisiklet Turu ile başlamış ve  24 Mart'ta Çanakkale Şehitlere Saygı Turu ile ikinci etkinliğimi gerçekleştirmiştim. Bundan sonra gerçekleştirmeyi düşündüğüm etkinliklerin tarihini paylaşsam iyi olacak. Dileyen dostlar etkinliklere katılabilir.

20-21 Nisan
Bursa-Cumalıkızık -Gölbaşı Bisiklet Turu
Bu etkinliği Orhan Kılıç ve ekibi gerçekleştireceğiz. Öncelikle Cumalıkızık ve Hamamlıkızık köylerini göreceğiz. 20 nisan gecesi Gölbaşı köyündeki göletin yanında geceleyeceğiz. Etkinlik 20 Nisan Cumartesi sabahı İstanbul'dan başlayacak ve üç ya da daha fazla gün sürecek. Benim için Gölbaşı'na ulaşma ve Bursa'ya dönüş şeklinde 2 günlük bir etkinlik olacak.
4-5 Mayıs
Bisikletle Bursa-Suuçtu Şelalesi-Bursa
Suuçtu Şelalesi Bursa'nın görmediğim güzelliklerinden. Uluabat Gölü'nün güneyinden geçerek daha önce kullanmadığım bir güzergahtan Suuçtu Şelalesi'ne ulaşmak istiyorum. Bursa-Suuçtu arası yaklaşık mesafe 85 km.
21-22-23 Haziran
Bisikletle Uludağ Kamplı zirve
2011'in yazında 2 günlük bir Uludağ zirve etkinliğimiz olmuştu. Tek gecelik konaklamamızı Çobankaya'da yapmıştık. Bu sene yine aynı güzergahı 3 günlük, Kirazlıyayla ve zirvedeki Kilimli Göl'ün yanıbaşında konaklamalı olacak şekilde yapmayı, Alaçam üzerinden Bursa'ya ulaşmayı düşünüyorum. Böylelikle zirvedeki göllerde doya doya yüzmüş olacağım. Özellikle 2. gün Çobankaya'dan zirveye ulaşan taşlı patika bisiklet kullanmak için hiç de uygun değil.
Not: Bu turun tarihinde değişiklik oldu. Aynı tarihlerde yapılacak olan üniversite sınavında görev alma ihtimalim olduğundan dolayı Uludağ Turu'nu daha erken bir tarihte gerçekleştirmek durumundayım.
2-7 Temmuz
Yürüyerek Trans Kaçkar ve Yaylalar
Ağustos
Ağustosda bir bisiklet turu için henüz zaman, mekan belirlemedim. Hayırlısı

Yorumlar

  1. Suuçtu çok güzel bir yer iyi seçim yapmışsın. Uludağ turu ile Kemal ilgilenebilir çünkü o da göllerin yanında konaklamak istiyordu. Kaçkarda yürümenin tadına doyamayacaksın yalnız telefonuna Turkcell hattı takmanı tavsiye ederim. Hemen hemen Ayderin dışında diğer operatörler çekmiyor ama Turkcell zirvede bile çekiyor.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Abi. Kaçkar turu notlarınızı tekrar gözden geçiriyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Kazasız,belasız keyifli turlar diliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya yazınız